Renk Seçin : Siyah Turuncu Mavi Kırmızı Mor Yesil
Sakrad Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Kısa adı SAKRAD olan Sakarya Telsiz ve Radyo Amatörleri Elektronik Haberleşme Teknolojileri Derneği, ilk olağan genel kurul toplantısını 31.05.2014 Cumartesi akşamı yaptı. Toplantıda, Erdal Güler, başkan seçildi.

Arifiye ilçesinde gerçekleştirilen ve dernek üyelerinden TB2MNS çağrı işaretli Ermem Öngören’in ev sahipliğini yaptığı toplantıya tam kadro katılan üyeler, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Divan Başkanlığını Yavuz Şişman’ın yaptığı kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yönetimin faaliyet ve denetim raporları okunarak ibra edildi. Daha sonra yeni yönetim kurulu oy birliği ile kabul edildi. İşbaşına gelen yeni yönetim adına bir konuşma yapan Dernek Başkanı Erdal Güler, amatör telsizciliğin bir bayrak yarışı olduğunu, bu bayrağı daha da ileriye taşıyabilmek için gayret göstereceklerini ifade etti.
SAKRAD’ın 3 yıllığına seçilen yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu; Başkan Erdal Güler, Başkan Yardımcısı Adem Çetin, muhasip Ermem Öngören, sekreter Sinan Özmen, üye Erhan Sezince. Divan kuruluna Yavuz Şişman, Erhan Sezince, Semih Onsekizoğlu, Zeki Arabacı seçilirken, denetim kuruluna da Gürel Özbakış, Seçkin Doyuran ve Zeki Yertürk getirildi.

Konuya Yorum Yap

Bu konuya toplam 0 yorum yapılmış.

Facebook'ta Biz