Renk Seçin : Siyah Turuncu Mavi Kırmızı Mor Yesil
Afet Bilinci Yüksek Aday İstiyoruz

Afet Bilinci Yüksek Aday İstiyoruz

d_dc6bdefea1f5b8995682dd5152008e5aSakarya’da olası bir afet durumunda işbirliği yapma kararı alan SABAH, SAKRAD ve SAKDER başkan ve yöneticileri, Gazetemizi ziyaret ederek önümüzdeki seçimlerde siyasi partilerin afet bilinci yüksek adayları tercih etmesini istediler

HER ZAMAN HAZIR OLMALI
Ziyaret sırasında konuşan Sakarya Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama Derneği (SABAH) Başkanı İlhan Durgut, üç derneğin bir araya gelerek olası afetlerde işbirliği için bir federasyon çatısı altında faaliyet gösterme kararı aldığını bildirdi. Durgut, Sakarya’nın altından geçen Kuzey Anadolu Fayı nedeniyle büyük deprem riski taşıdığını belirterek, şehrin olası depremlere her zaman hazır olması gerektiğini belirtti.
PROJELERİ OLAN TERCİH EDİLMELİ
Durgut bunun için halkın ve şehri yönetenlerin afet duyarlılığının yüksek olması gerektiğini vurguladı ve “ Önümüzde yerel seçimler var. Partiler belediye başkanlarını belirliyor. Biz bu süreçte afet bilinci yüksek adayların tercih edilmesini ediyoruz. Seçimlerde de halkımız bu konuda projeleri olan başkan adaylarını tercih etmeli. Seçim öncesi, adayların ve partilerin deprem hazırlığı konusundaki projelerini görmek istiyoruz” dedi.

Kimler vardı?
Sakarya Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama Derneği (SABAH) Başkanı İlhan Durgut ve Yönetim Kurulu üyeleri Kenan Certel, Recep Saka, Sakarya Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği (SAKRAD) İl Başkanı Gürel Özbakış, Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Sürekçioğlu ve Denetim Kurulu Başkanı Yavuz Şişman, Sakarya Arama Kurtarma ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (SAKDER) Başkanı Selçuk Batman’dan oluşan heyet gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Müdürümüz Sezai Matur’la görüştüler.

Konuya Yorum Yap

Bu konuya toplam 0 yorum yapılmış.

Facebook'ta Biz